5 Aralık 2017 Salı

Sakız'a gidiyoruz

Neeee kış vakti mi? Yazın gitseydiniz ya. Yaa soğukta ne yapacaksınız orada? Yaz olsaydı çok güzel olurdu da bilemedim şimdi. diyenlerinizi duyuyor gibiyim. Evet Aralık ayında Sakız'a gidiyoruz. Eee herkes gider Mersin'e biz gideriz tersine :)

Evet bu hafta sonu 9-10 Aralık'ta Sakız Adasına gidiyoruz. Cumartesi sabahın köründe Çeşme yolculuğu ile başlayacak turumuz. 09:00'da Feribotun kalkacağını düşünürsek 08:00 gibi Limanda olmak lazım. eee buda demek oluyor ki, bir bebe bir çocuk ile çıkacaksak bu yola 06:00'da yola çıkmış olmamız lazım. Güzel bir hayal olarak çocukların Çeşmeye kadar uyumasını planlıyorum. Ama hayali bile komik geliyor :) Neyse çocuklarla erken saatte hareket etmek zor, uykusuz, yorgun çocuk gezerken daha zor ama bunları düşünmeye devam edersek hiç bir yere gidemeyiz.

Sakız'da kalmak için tavsiye üzerine Grecian Castle Otel'de yer ayırttık. Merkeze yürüyüş mesafesi 20 dakikaymış.  mimari ve konfor açısından keyifli bir otel olduğunu söylediler. Açıkçası lüks arayan bir yapımız yok. Sıcak su, temiz oda, güler yüz bize yeterli.







Yani bu haftasonu için planımız bol yürüyüş, bol fotoğraf ve bol deniz mahsülü :)ee biraz da uzo

Gerçi soğuklar bugün itibariyle bastıracakmış ama biz yine de gidelim. Sonunda şeytanın bacağını kırmışız, gezme hevesimiz tavan yapmış en yakından başlayalım dedik. Bir sonraki durağımız biraz daha uzak onun tarihleri ve bileti de tamam.

Hiç yorum yok: